Piškotki! Za izboljšanje uporabniške izkušnje in pravilen prikaz, ta stran uporablja piškotke. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Ali se strinjate, da se na vaš računalnik naložijo piškotki za ta namen?
DA! Več!
Online pomoč!

Imate težave z vašim računalnikom in sami ne veste kako bi jih rešili? Se vam mudi in nimate časa in volje peljati računalnik na servis? Sumite, da je težava tako majhna, da se ne izplača računalnika nesti na servis, potrebujete pomoč pri namestitivi gonilnika itd...?Za vaše zadovoljstvo vam nudimo pomoč preko interneta. Ko potrebujete pomoč, pokličete tel. št.: 0590 11 667 in po navodilih našega serviserja, omogočite povezavo na vaš računalnik.

Delovni čas: Pon-Pet: 9.00h do 14.30h in od 16.00h do 18.00h.

Vsa dela ki jih serviser opravlja na vašem računalniku, Vi spremljate na vašem monitorju.

Pogoj za pomoč je seveda delujoča internetna povezava. Nakup žetona za enkratno online pomoč plačate v prostorih trgovine v Velenju Šaleška cesta 19a.
Cena za enkratno pomoč preko interneta je 20 € do 30 min.
Zdaj ni več pomembno koliko ste oddaljeni od nas, mi smo pri vas v trenutku, brez izgube dragocenega časa. Ker naš serviser nima nepotrebnih potnih stroškov, je ta usluga za vas tudi cenovno zanimiva.


Kontaktirajte nas