Piškotki! Za izboljšanje uporabniške izkušnje in pravilen prikaz, ta stran uporablja piškotke. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Ali se strinjate, da se na vaš računalnik naložijo piškotki za ta namen?
DA! Več!

Šifra:M545

Miš Logitech NoteBook Brezžična Laser M545 črna nano Unifying Black (910-004055 )   


Miš Logitech NoteBook Brezžična Laser M545 črna nano Unifying Black (910-004055 )

Šifra artikla: M545
Popoln nadzor Dva nastavljiva stranska palčna gumba poskrbita za lažje in hitrejše upravljanje. Privzeto sta sprogramirana za preklapljanje med Windows® 8 začetnim zaslonom in namizji, lahko pa ju prilagodite povsem po svojih željah (potreben prenos programske opreme Logitech® SetPoint™ iz www.logitech.com/downloads). Zmogljiv kolešček Kolešček ima dve osi in omogoča gladko vrtenje ter takojšen dostop do upravljalnika aplikacij (App Switcher) in čarobnihi gumbov (Charms Bar). Doživite povsem novo izkušnjo navigacije v operacijskem sistemu Windows® 8! Najmanjši Logitech Unifying (pico) sprejemnik Zaradi izjemno majhnega, le 3 mm dolgega brezžičnega sprejemnika, je miška Logitech M545 še posebej idealna za prenosne računalnike in Ultrabook™ naprave. Ker je sprejemnik tako majhen, lahko ves čas ostane priključen v USB režo, tudi takrat, ko računalnik prenašate naokoli.

Napredno optično sledenje Natančno sledenje deluje brezhibno tudi na najbolj zahtevnih površinah, vključno z gladkimi, sijajnimi površinami*, ki so za običajne optične miške problematične. * Ne deluje na steklu ali ogledalu. Uporabite USB priključek za več naprav hkrati Na Unifying sprejemnik lahko priključite do 6 kompatibilnih naprav hkrati ter tako za vse naprave uporabite en sam USB priključek. Dolga življenjska doba baterije Z eno AA baterijo lahko miško uporabljate do 18 mesecev. Pametni način mirovanja in stikalo za vklop/izklop poskrbita za majhno porabo baterije, indikator z lučko pa vas pravočasno opozori kdaj je baterija prazna. Lastnosti:

  • 2,4 GHz brezžična tehnologija
  • Izjemno majhen Unifying sprejemnik Logitech (Pico)
  • 1000 dpi optični senzor
  • Število gumbov: 7
  • Kolešček, ki omogoča natančno premikanje tako vertikalno kot horizontalno
  • Baterija: 1 x AA (zdrži do 18 mesecev)
  • Domet do 10 m
  • Kompatibilna z Windows operacijskim sistemom NAZAJ
Cena: 39,09 €
Vrednost: 45,99 €
Prihranek: 6.9 € (15,00%)
Zaloga: 5 Kos
Garancija: 24 mesecev
Kos:Miš Logitech NoteBook Brezžična Laser M545 črna nano Unifying Black (910-004055 )
Cenik