Piškotki! Za izboljšanje uporabniške izkušnje in pravilen prikaz, ta stran uporablja piškotke. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Ali se strinjate, da se na vaš računalnik naložijo piškotki za ta namen?
DA! Več!

Šifra:BiroPOS

BiroPOS davčna blagajna in materialno poslovanje   


BiroPOS davčna blagajna in materialno poslovanje

Šifra artikla: BiroPOS
http://www.biropos.si
Za mala in srednje velika podjetja nudimo računalniški program za vodenje materialnega poslovanja in računalniški program blagajna za gotovinsko poslovanje. Že od 10 EUR dalje. Program je namenjen vsem podjetjem, ki morajo voditi evidenco zalog blaga in vsem, ki blago prodajajo končnim kupcem na prodajnem mestu s plačilom za gotovino ali plačilnimi karticami. Program deluje na vseh Windows operacijskih sistemih, tako 32 bitnih kot 64 bitnih. Za manjše stranke uporablja Access-ovo podatkovno bazo za večja podjetja z večjo količino podatkov pa lahko uporablja tudi MS SQL podatkovno bazo. Zato je program primeren tako za tista najmanjša podjetja kot so mali cvetličarji, frizerji, itd... kot trgovine z več tisoč artikli in več blagajniškimi mesti. Program je intuitiven in enostaven za uporabo. Sistemske zahteve strojene opreme so minimalne 512 Mb ram, 10 Gb disk in procesor s frequenco 1GHz.

Računalniški program BiroPOS se ne prodaja in je kot tak brezplačen, vendar pa morate skleniti vzdrževalno pogodbo, če ga želite uporabljati. Cena vzdrževalne pogodbe se giblje že od 30 eur naprej in je odvisna od dejavnosti in obsega poslovanja, zajema pa posodabljanje programa in prilagajanje zakonskim spremembam. Nezahtevne stranke si lahko prenesejo tudi brezplačno virtualno davčno blagajno. Vzdrževalna licenca programa je vezana na davčno številko podjetja. Torej, če imate več blagajniških mest plačate eno licenco. Kontaktirajte nas za brezplačno predstavitev in izdelavo ponudbe. NAZAJ
Cena: 0,00 €
Vrednost: 0,00 €
Prihranek: 0 € (0,00%)
Zaloga: da
Garancija: Preizkus mesecev
Kos:BiroPOS davčna blagajna in materialno poslovanje

Cenik-web trgovina