tab-img

Šifra : UGRTI-40753



Zunanji čitalec kartic Ugreen USB 3.0 za za SD in microSD bel (40753)

(Cena glede na izdelek: DOBRO)

Spletna cena: 9,12 €

Zaloga : 1 Kos

Garancija: 24 mesecev.

Čitalec pomnilniških kartic UGREEN CM104 - olajša vaše življenje

Praktični bralnik pomnilniških kartic UGREEN CM104 vam lahko olajša življenje na več načinov. Podpira kartice SD in microSD, zahvaljujoč priključku USB 3.0 pa je združljiv s številnimi napravami. Hitrost prenosa do 5 GB/s omogoča prenos datotek v trenutku in prihranek časa.



Združljivo z vašimi napravami

Bralnik odlikuje izjemna vsestranskost. Združljiv je z večino priljubljenih operacijskih sistemov - Windows, Mac OS in Linux. To pomeni, da ne glede na to, katero strojno opremo uporabljate, lahko preprosto izkoristite možnosti, ki jih ponuja UGREEN CM104.



Napredna tehnologija

Naprava je opremljena z naprednim čipom GL3224. Zahvaljujoč temu CM104 ne le bere in zapisuje podatke v trenutku, temveč podpira tudi pomnilniške kartice do 256 GB. Vaše možnosti bodo skoraj neomejene!



Kopirajte podatke v trenutku

Uporaba USB 3.0 ne zagotavlja le združljivosti bralnika z računalniki in prenosniki, ampak tudi izjemno hiter prenos datotek. Njegova hitrost lahko doseže do 5 GB/s. To pomeni, da bo v ugodnih pogojih 1 GB podatkov prenesen na izbrano napravo v samo 10 sekundah!



Vzemite ga kamor koli želite

Bralnik izstopa njegova kompaktna velikost, zaradi katere ga imate vedno pri roki. Enostavno ga lahko zapakirate v torbo ali nahrbtnik in pospravite celo v žep. Ta lahka in prenosna naprava je zasnovana tudi tako, da zmanjša tveganje, da bi jo izgubili - na primer pritrdite vrvico nanjo in naj vas ne skrbi, da bi jo izgubili!



Specifikacija

Znamka: UGREEN

Ime: Dvojni bralnik kartic USB 3.0 na TF + SD

Model: CM104

Priključek: USB 3.0

Barva: Bela

Material: ABS

Reža za kartico: Reža za kartico SD, reža za kartico microSD

Hitrost prenosa: do 5GB/s

Ćip: GL3224

Podprta zmogljivost: do 256GB